Ingen alvorlige snøsmeltingsvarsler fra NVE

Snø smelter i fjellene
Vi har tro på at vi skal slippe de store oversvømmelsene og flommene, mener Ingerborg Kleivane Krøgli i NVE

Nå kommer nok varmen – men vi har tro på at vi skal slippe de store oversvømmelsene og flommene, mener Ingerborg Kleivane Krøgli i NVE.

Det eneste sted vi finner store snømengder, er i Troms det er store snømengder i hele fylket og man bør være litt OBS – spesielt dersom snøsmeltingen kommer samtidig med større nedbørsmengder. Vi holder et ekstra øye med Målselvvassdraget! Ellers ser det ikke ut som vi står overfor noen ekstra store utfordringer. Det som kan skape litt usikkerhet, er dersom vi får store lokale nedbørsmengder, men slik er det jo alltid.

Vi anbefaler alle om å lete frem vårt varslingssted for naturfarer på nettstedet

abonner.varsom.no

Dette varslingsstedet oppdateres fortløpende og abonnementet er gratis!

Se flere aktuelle saker

Epilog etter Askøy: Drikkevann blir politikk først når det skifter farge

Statsråd Sylvi Listhaug instruerte forleden Mattilsynet om å sette i verk en kartlegging av drikkevannet i alle landets kommuner i samarbeid med Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet.

Støre: Vi må få en vannlov!

Midt i all publisitet omkring vannforurensing, sykdom og død i forbindelse med helsefarlig vann fra kommunens anlegg i Askøy, dukker partileder (og kanskje kommende statsminister?) Jonas Gahr Støre opp i beste sendetid på TV-nyhetene.

Vi må ha rent vann i kranen

I VG 8. juni 2019 slår redaktøren fast på lederplass: «Vi må ha rent vann i kranen»

Regjeringen vil benchmarke. Vil kommunene?

Milliarder av kroner verdt i drikkevann lekker ut av kommunale vannledningsnett i året. Hvor lenge skal vi godta at det er slik, spør Tore Larsen i MEF.

Rogaland får mer drikkevann

Mange kommuner leter etter drikkevann og reservevannkilder.

Ingen alvorlige snøsmeltingsvarsler fra NVE

Nå kommer nok varmen – men vi har tro på at vi skal slippe de store oversvømmelsene og flommene, mener Ingerborg Kleivane Krøgli i NVE.
Flere nyheter
Bla opp